Direct la continutul paginii »

Pinticarn Prod SRLSocietatea PINTICARN PROD SRL a început ca un A.F. cu două persoane în anul 2000 în familia DUVLEA din Sebeşel, care de patru generaţii tranşa carne de porc, miel şi viţel pentru "Piaţa Saşilor" din Sebeş, producând cârnaţi tradiţionali, mici, slănină afumată, tobă de casă şi alte produse tradiţionale.

Cu toate acestea am pătruns în Sebeş şi împrejurimi pentru că valorificăm experienţa şi carnea naturală fără E-uri. Treptat am adăugat cunoştinţele teoretice şi practice acumulate la cei mai buni măcelari din SIBIU şi BRAŞOV dar şi în vizite făcute în GERMANIA la firme renumite. Am angajat tineri cu studii medii şi peste "umblaţi în lumea preparatelor de carne".
La produsele amintite mai sus am ajuns să prelucrăm şase tipuri noi de salam din categoria mărcilor româneşti şi germane din zona SIBIULUI.

Astăzi producem: Salam de şuncă după o reţetă din GERMANIA, Salam de vară după o reţetă din SIBIU, Parizer si Cremvurşti. Producem Kaizer, Muşchi File, Pastramă de Porc şi de Oaie.
Deoarece am vrut să facem ceva în plus, faţă de trecut, am adăugat produselor din carne naturală ingrediente astfel încât produsele noastre să aibă un gust specificContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pinticarn Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pinticarn Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pinticarn Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.699