Direct la continutul paginii »

Ancarol Com Prod SRLSocietatea Ancarol Com Prod SRL a fost infiintata in anul 1994 reprezentand o afacere de familie si totodata continuitatea unei activitati in domeniul industriei carnii de peste 25 de ani.
Unitatea este situata in orasul Gura Humorului din judetul Suceava, mai exact in inima Bucovinei.

Gama de produse promovate si oferite pe piata cuprinde prospaturi de vita, porc, oaie, semipreparate din carne, preparate din carne, afumaturi si specialitati traditionale. Procedeul de preparare este unul clasic iar afumarea produselor se face in celule de afumare traditionale cu lemn de esenta tare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ancarol Com Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ancarol Com Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ancarol Com Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.671