Direct la continutul paginii »

Orietta Impex SRLCofetaria Magic sa gîndit şi la ocazii speciale,de la primul moment care este botezul ,crăciunul ,paştele,absolvirea scolii,şi aniversări de căsătorie ,Alegeţi tortul potrivit la timpul potrivit dintre oferta noastră.Vă dorim petrecere frumoasă.
 
Prin firma noastra puteti face surprize plăcute oaspeţilor dragi. Vă stăm la dispoziţie cu oferta noastră...alegerea este a dumneavoastră.
 
Făntâna de ciocolată vă dăruieşte o amintire de neuitat cu mirosul proaspăt a ciocolatei,şi este centrul atenţiei .Ciocolata este de o calitate belgiană ,poate fii ciocolată de lapte sau ciocolată albă servită cu fructe proaspete ,mini ecler ,pişcoturi .
 
Florile noastre sunt făcute din zahăr caramel de către cofetarii noştri speţialişti ,şi sunt foarte îndrăgite de toate vîrstele ,aducînd o amintire din copilărie .
 
Organizăm petreceri pentru copii ,vă oferim o petrecere de neuitat unde copii dumneavoastră şi invitaţii săi se simt ca întro poveste.Vă asteptăm cu tort special ,fântână de ciocolată şi la alegere personal specializat pentru distracţia copiilor.
 
Producerea figurinelor si decoratiunilor din zahar a devenit pentru noi o noua afacere in care in scurt timp ne-am dezvoltat pe plan national, devenind prima firma din tara care produce astfel de produse. 
Produsele noastre sunt fabricate din zahar ,iar unele din guma de mestecat, astfel sunt combinate pe placul copiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Orietta Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Orietta Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Orietta Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.959