Direct la continutul paginii »

Argpan SRLSocietatea noastra provine din restructurarea inteprinderii S.C. SPICUL S.A. in anul 1994, temeiul juridic de constituire a acesteia fiind sentinta civila a Tribunalului Arges nr.859/S/02.09.1994.

Obiectul de activitate consta in :
fabricarea produselor de morarit;
fabricarea painii, fabricarea produselor proaspete de patiserie si zaharoase;
comertul cu amanuntul al painii, produselor de patiserie, zaharoase si a altor produse alimentare.
Dispunem de doua sectii de productie ultramoderne, conforme tuturor normelor in vigoare, unde se fabrica painea si produsele de panificatie precum si o moara de grau situata in str. Daniel Sterescu, nr.1, Curtea de Arges unde se prelucreaza graul pentru obtinerea fainii necesare productiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Argpan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Argpan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Argpan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.902