Direct la continutul paginii »

Konig Muhle SRLInfintata in anul 1995 Moara Sanislau este situata in localitatea Sanislau, judetul Satu Mare.

Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de servicii morarit - fainuri ptr. produse de panificatie - paine alba, paine neagra, bagheta, chifle, covrigi, japoneze, cozonaci. Romania este principala noastra piata de desfacere.

Fainuri folosite la fabricarea tuturor sortimentelor de paine si a specialitatilor de panificatie. 

Scopul nostru este de a asigura clientiilor nostri o gama cat mai larga de produse si servicii la standarde de calitate cat mai ridicate. De accea va invitam sa deveniti unul dintre partenerii nostrii. 

Moara Sanislau produce o gama larga de: servicii morarit, fainuri

Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. 

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. 

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Konig Muhle SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Konig Muhle SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Konig Muhle SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.667