Direct la continutul paginii »

Cicalex SASC CICALEX SA a fost fondata in anul 1976. In decursul a 32 de ani de functionare, SC CICALEX SA s-a afirmat prin seriozitate , profesionalism si prin calitatea produselor, reusind sa se mentina ca partener puternic pentru importante societati nationale si internationale si sa ajunga una din cele mai puternice firme din sector.
Pe parcursul ultimilor ani, odata cu tranzitia la o economie de piata functionala, comportamentul tuturor agentilor economici a suferit modificari substantiale. A devenit evident ca deciziile de cumparare nu mai pot fi motivate doar prin nivelul pretului, ci si printr-o analiza aprofundata a tuturor caracteristicilor produsului si, mai ales, a nivelului calitatii.

In acest context, SC CICALEX SA si-a propus sa ofere clientilor sai tehnologii de ultima generatie, la un pret competitiv si corect.
Totodata,oferim intregul nostru sprijin in ceea ce priveste consultanta astfef incat realizarea proiectelor sa se deruleze in cele mai bune conditii. Prin oferirea acestor servicii dorim sa evitam incarcarea excesiva a spatiului disponibil astfel incat fluxurile si procesele sa decurga rapid si eficient.

Deoarece avem incredere deplina in calitatea produselor noastre, garantia pe care o oferim este ireprosabila . Specialistii nostri va stau permanent la dispozitie pentru orice probleme legate de investitia Dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cicalex SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cicalex SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cicalex SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.566