Direct la continutul paginii »

F Enculescu Com Dobroesti SRLdin anul 1991 societatea a demarat cu activitatea de productie in domeniul alimentar. In anul 2000, beneficiind de experienta acumulata si dispunand de capitaluri proprii pantru investiti, societatea a inceput prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor sub marca proprie ENCON, cu orientarea exclusiv catre produsele finite de calitate superioara, competitive cu produsele din plan intern si international, naturale, fara conservanti sau alte adaosuri de substante chimice, coloranti sau aditivi.

Principalii clienti: diverse firme din toata tara care practica comertul cu amanuntul sau cu ridicata.
Politica societatii noastre este de a realiza profit din volumul mare de produse vandute, nu din adios mare peste pretul de productie. Datorita acestei politicii, preturile sunt relativ mici, iar raportul calitate/ pret este net superior pietei actuale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale F Enculescu Com Dobroesti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre F Enculescu Com Dobroesti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii F Enculescu Com Dobroesti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.830