Direct la continutul paginii »

Titan SRLTITAN S.A. este o companie cu o lunga traditie pe piata de morarit si panificatie, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.

In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare, oferind astazi clientilor sai preparate sanatoase si gustoase precum: paine proaspata, toast, fainuri, cereale, produse congelate si paste fainoase.

In anul 1782 a inceput istoria Grupului Loulis in Grecia, iar in 1999, LOULIS GROUP a intrat pe piata din Romania prin preluarea celor doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, care prin fuziune au format compania Loulis S.A. In iulie 2007 Loulis S.A si-a schimbat denumirea in TITAN S.A ca urmare a vanzarii pachetului de actiunii grupului LLI Euromills.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Titan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Titan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Titan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.190