Direct la continutul paginii »

Clarion SRLSC DELICE INTERNATIONAL
S-a infiintat pe 23.02.2005, ca societate cu capital privat, cu sediul in Campina si punct de lucru in Ploiesti.

S.C. Delice International face grup cu firma S.C. Clarion S.R.L. avand aceiasi administratori.

Firmele din grup s-au impus pe piata cu retete de casa, ecologice ornamente originale, calitate, personal calificat, avand un real succes.

Avem personal calificat in domeniul managementului calitatii, sigurantei alimentare, care lucreaza cu profesionalism si daruire.

La inceputul anului 2007, SC Clarion SRL a reusit sa puna in fuctiune un laborator de cofetarie propriu, ultramodern, ce se intinde pe o suprafata de 660 mp.

In decembrie 2007, s-a reusit retehnologizarea laboratorului cu utilaje si echipamente, performante si de ultima generatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clarion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Clarion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clarion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.271