Direct la continutul paginii »

Elidor SRLRaportul durată lumină-întuneric devine supraunitar (echinocţiu de primăvară), modificând un alt raport important veghe-somn care influenţează axul neuroendocrin.
Deficitul de minerale, vitamine, acizi graşi nesaturaţi, mediatori chimici se face simţit clinic uneori cu manifestări evidente alteori cu manifestări estompate.
 
Semnele de bază ale asteniei de primăvară sunt : oboseala, starea de iritare, melancolia, starea depresivă, insomnia, incapacitatea de concentrare, comportament evitant, lipsa de iniţiativă.
 
Acest complex de semne-simptome poate fi tratat prin administrarea unui produs ce conţine minerale, vitamine şi provitamine, antioxidanti, acizi graşi nesaturaţi, serotonina, toate fiind înmănunchiate într-un singur produs care se numeşte Sirop de Cătină cu Propolis (Elidor) sau tablete de Cătina cu Propolis (Elidor).
 
Siropul de Cătină cu Propolis (Elidor) se recomandă esenţialmente în tratarea asteniei de primăvara pentru multitudinea de căi prin care stabilizează fiziologia neuro-endocrină umană în primăvara timpurie. 
 
Deficitul de melatonină este corectat rapid acordând şansa pacienţilor de a-şi reveni la un optim fiziologic.
 
Accesul la patologia de însoţire (anemie, imunitate, radiaţii , alergii) se face concomitent cu reglare “din mers” tot prin acelaşi agent terapeutic, Sirop de Cătină cu Propolis (Elidor).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elidor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elidor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elidor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.