Direct la continutul paginii »

Anteca 93 SRLÎncepând cu anul 2004 obiectul de activitate al S.C. ANTECA’93 S.R.L. s-a axat pe activitatea de producţie. Astfel, beneficiind de experienţa echipei manageriale în domeniul producerii şi ambalării de condimente, s-a organizat la sediul societaţii o fabrică de condimente.

Beneficiind de un spaţiu de producţie şi depozitare de 510 mp, cu dotările şi amenajările specifice activităţii, societatea şi-a organizat producţia de condimente realizând o producţie de calitate la standarde ridicate. Un prim pas făcut a fost înregistrarea mărcii de fabrică la OSIM: "COSTINA pe gustul tuturor".

Am considerat că pentru a pătrunde pe acest segment de piaţă al condimentelor unde concurenţa partenerilor externi este foarte mare, atuul nostru este atât calitatea produselor cât şi modul de prezentare al acestora. Prin cererea pieţei ne-am diversificat producţia atât în sensul asimilării de produse ieftine, cu o prezentare simplistă cât şi prin creşterea producţiei pentru acele produse cu design superior.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anteca 93 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anteca 93 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anteca 93 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.323