Direct la continutul paginii »

Dona Impex SRLŢelul nostru este de a produce pâine în conformitate cu dorinţele dumneavoastră, respectând cultura gastronomică a regiunii noastre, prin diversificarea permanentă a ofertei de produse. Folosim ingrediente de cea mai bună calitate pentru a păstra gustul tradiţional al pâinii româneşti, pe care clienţii noştri îl apreciază.

Ne aşteptăm clienţii într-o ambinanţă plăcută, realizată conform normelor UE. Efortul nostru se canalizează întotdeauna înspre a ne mulţumi consumatorii, de aceea venim în întâmpinarea lor cu o diversitate mare de produse, atât de panificaţie cât şi de patiserie fabricate după tehnologii de ultimă oră. Graţie talentului brutarilor pasionaţi de profesia lor, coacerea pâinii a devenit o adevarată arta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dona Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dona Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dona Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.887