Direct la continutul paginii »

Murata Impex SRLProdusele MURATA IMPEX SRL au aparut prima data pe piata romaneasca in anul 2000. Pornind initial cu cinci sortimente de muraturi, firma s-a dezvoltat an de an, sporind atat capacitatea de productie cat si gama de sortimente, in prezent producand 15 sortimente adaptate celor mai pretentioase gusturi.

Materiile prime folosite sunt in totalitate de provenienta autohtona, punandu-se un accent deosebit pe calitatea acestora.

Ce este nou la aceste produse?

Aici putem vorbi despre procesul de productie fara tratament termic, care asigura pastrarea intacta a proprietatilor nutritive si a gustului materiilor prime folosite. De asemenea, inlocuirea zaharului cu zaharina fac produsele accesibile persoanelor cu nevoi alimentare speciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Murata Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Murata Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Murata Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.116