Direct la continutul paginii »

Novita Impex SRLSuntem o firma producatoare de paste fainoase cu o activitate in domeniu de peste 15 ani. Am inceput ca o firma cu o productie relativ mica, ajungand acum sa dezvoltam o cantitate considerabila, ceea ce ne permite prezenta in mai toata zona de NORD-VEST a Romaniei. Ca urmare avem colaboratori si piata de desfacere din Timisoara pana in Baia Mare, din Satu Mare pana in Targu Mures.

De asemenea, in decursul perioadei de cand suntem prezenti pe piata ne-am modificat ambalajele si adaptat conform cerintelor pietei, avand astfel acum unele dintre cele mai moderne si atractive moduri de ambalare.

Nici de la capitolul calitate nu facem rabat, produsele noastre indeplinind toate conditiile necesare normelor europene, folosind technologie de productie de ultima generatie.

Dupa cum bine se stie in zona Transilvaniei este un consum ridicat de paste fainoase, consum dat in primu rand de toate acele sortimente de taitei care se folosesc foarte des in supele de pui consumate in mod regulat in zona. Acestea sunt sortimente pe care noi le producem intr-o mare varietate si cu ingrediente naturale (faina de calitate superioara, oua).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novita Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novita Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novita Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.645