Direct la continutul paginii »

Termeni si Conditii Legale

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin www.e-oferta.ro sunt guvernate de termenii si conditiile prezente, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si e-oferta.ro. Portalul isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment. Modificarile survenite vor fi anuntate si publicate in prima pagina a www.e-oferta.ro cu 7 zile inainte de intrarea in vigoare a noilor reguli. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa modificare, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului document, inclusiv modificarile survenite.

Momentan serviciul oferit prin intermediul portalului e-oferta.ro este GRATUIT. In cazul introducerii unei taxe veti fi anuntat cu 30 de zile inainte prin e-mail si veti avea posibilitatea de a alege sa continuati, platind o taxa, sau sa renuntati la serviciile oferite in acel moment.

Pentru a folosi serviciile oferite de E-oferta.ro, va obligati sa: (1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare, (2) sa mentineti si actualizati, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, ori in cazul in care abuzati de sistemul nostru in orice fel, E-oferta.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze inregistrarea, si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Ca utilizator al www.e-oferta.ro sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati sau puneti la dispozitie in mod public prin mijloacele puse la dispozitie.

E-oferta.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

E-oferta.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, E-oferta.ro poate verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie sau nu indepartate. E-oferta.ro nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemenea situatii. E-oferta.ro isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

Pe langa termenii si condiitii care vor fi reglementate in politica site-ului, dvs. intelegeti si acceptati ca faptul ca E-oferta.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

E-oferta.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei sau pe care le publicati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati E-oferta.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener E-oferta.ro.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. E-oferta.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs.; de asemenea are dreptul sa stearga materialul dvs. in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Prin agrearea termenilor prezentului document acordati dreptul E-oferta.ro de a va trimite periodic email-uri cu informatii si noi servicii oferite de E-oferta.ro.

Daca vreo prevedere din acest document este considerata invalida de catre forurile legale competente, invalidarea unui asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din Termeni si Conditii, acestea ramanand in vigoare. Prezentul document constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Fast Net Promotion SRL in privinta utilizarii site-ului web www.e-oferta.ro.

Prezentul document constituie unica conventie dintre dumneavoastra si E-oferta.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor E-oferta.ro. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si E-oferta.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Datele de identificare ale Fast Net Promotion sunt urmatoarele:

Sediu social: Şos. Olteniţei, Nr.73, Bl.5, Sc.4, Ap.135
Nr. R.C.: J40/6693/14.04.2008
C.I.F.: 23715799
Capital social: 200 RON
Cont: RO31FNNB003902711396RO02
Banca: Credit Europe Bank – Piaţa Unirii, Bucureşti

Persoana de contact: Sorin Draghici
Telefon: +(40)762.693.872
E-mail: sorin @ e-oferta.ro