Direct la continutul paginii »

Killer SRLCompania Killer a fost fondată în anul 1995, fiind o societate cu capital integral privat românesc care avea obiect principal de activitate prelucrarea cărnii şi producţia de semipreparate din carne.

Plecând de la o capacitate de producţie de cca 500 kg/zi acoperită prin câteva sortimente, s-a ajuns la o producţie de cca 10 to/zi, diversificând şi acoperind întreaga gamă de produse preparate din carne.

Unitatea a beneficiat de un program de modernizare şi retehnologizare graţie unui program SAPARD finalizat în august 2006, prin care au fost extinse şi modernizate atât spaţiile de producţie prin achiziţionarea de noi utilaje şi echipamente precum şi spaţiile de depozitare şi desfacere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Killer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Killer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Killer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.283