Direct la continutul paginii »

Zaris Autocom SRLS.C. ZARIS AUTOCOM s.r.l. s-a infiintat in 1996 si avea ca principal obiect de activitate comertul cu piese auto, de unde vine si denumirea AUTOCOM.
Din anul 2000 firma doreste reprofilarea catre un alt obiect de activitate. Studiind piata si facand analize de marketing intr-un cadru optimist cat si realist se orienteaza spre productia de panificatie. Din anul 2000 si pana in anul 2002 se fac analize, studii de piata, recalificari ale personalului, achizitii utilaje, pregatiri ale personalului in vederea obtinerii unor produse pe piata zonala.

In anul 2002 societatea isi redeschide portile cu noul obiect de activitate: productie panificatie. Plecand de la un numar mic de angajati, dar in acelasi timp increzatori si optimisti in ceea ce fac, dar si printr-un management coerent si performant se dezvolta intr-un ritm rapid, astfel incat in anul 2003 apare dorinta de a se construi un nou sediu, lucru care se si intampla.

Compania Zaris Auto Com se mandreste astazi cu angajati pregatiti la nivel de standarde europene si cu sisteme eficiente si profesionale de productie si distributie, avand ca misiune satisfacerea celor mai exigente gusturi, oferind clientilor sai din toata zona judetului Arges (Pitesti, Mioveni, Cimpulung, Maracineni, Topoloveni, Gaesti, Curtea de Arges) produse de panificatie si patiserie de calitate superioara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zaris Autocom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zaris Autocom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zaris Autocom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.382