Direct la continutul paginii »

Nitu International SRLS.C. Nitu International S.R.L. este prima companie privata producatoare de tablete de sare pentru dedurizarea apei din Romania si a inceput activitatea in 2002 la Aiud.La scurt timp am deschis un depozit si la Bucuresti. Am pornit de la ideea de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate la un pret competitiv. Calitatea produselor noastre este atestata prin certificatul ISO 9001:2001 pentru urmatoarele activitati:productia si comercializarea de tablete de sare pentru dedurizarea apei. Nitu International are mediul potrivit pentru aceasta: depozite si stocuri de sare de inalta calitate, o linie de productie optimizata, dar in primul rand o echipa profesionista. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Nitu International S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii de calitate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Experienta Nitu International S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nitu International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nitu International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nitu International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.455