Direct la continutul paginii »

British Foam Grup SRLConceptele de calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala sunt promovate la toate nivelurile, prin personal corespunzator calificat si constient de importanta acestora in activitatea societatii.


Calitatea este o parte esentiala a existentei noastre si forma principiilor pe care le detinem.

Mai mult decat ISO si LAREX, certificari pe care compania le detine pentru calitatea produselor, am implementat un sistem intern de calitate si control, incercand in permanenta sa monitorizam fiecare detaliu in parte.

Convins ca Sistemul de Management Integrat conform cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008 reprezinta o sansa reala de crestere a performantelor proceselor organizatiei, managementul S.C. BRITISH FOAM GRUP S.R.L. se angajeaza sa asigure resursele necesare mentinerii si imbunatatirii continue a eficacitatii acestuia si sa asigure conformitatea cu legislatia si celelalte cerinte la care organizatia a subscris.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale British Foam Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre British Foam Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii British Foam Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.277