Direct la continutul paginii »

Paneurogal SRLS.C. Paneurogal S.R.L. este o societate cu capital integral privat românesc, înfiinţată de peste un deceniu (1994), axată pe producerea şi comercializarea produselor de panificaţie. În ultimii 4 ani ne-am plasat pe locul I în topul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Galaţi în domeniul Industria alimentară, a băuturilor şi a tutunului.

realizăm produse de calitate, adresate unor largi categorii de consumatori, într-un sistem organizaţional performant care să asigure dezvoltarea firmei şi satisfacerea pieţei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paneurogal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paneurogal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paneurogal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.750