Direct la continutul paginii »

Unicarm SRLProducator consacrat in industria carnii si a mezelurilor, 
UNICARM si-a indreptat intotdeauna atentia inspre client si nevoile acestuia.
 
Respectand aceleasi principii: calitate, perseverenta si dezvoltare continua, UNICARM face posibila materializarea unui proiect nou, debutand in industria lactatelor. PREMIO devine acum exponentul unei noi cautari, rezultatul unei transformari firesti pe care UNICARM o urmeaza.
 
Fabrica de lactate PREMIO este menita sa continue drumul inceput cu peste 10 ani in urma. Un alt vis transformat in realitate.
 
Lactatele UNICARM constituie sursa zilnica de calciu necesara tuturor categoriilor de varsta: copii, adulti, varstnici.
 
PREMIO “daruit de natura” completeaza astfel sirul cautarilor noastre, devine parte integranta din tot ceea ce inseamna UNICARM: idei, munca si încredere in Dumnezeu, proiecte transpuse in successe.
 
Productia este complet automatizata, cu utilaje si tehnologie de ultima generatie, conform standardelor europene, ceea ce permite realizarea unei sortimentatii bogate si a diferite modalitati de ambalare.
 
Diversitatea, calitatea, prospeţimea şi nu în ultimul rând preţurile de producător ale mărfurilor, buna organizare a raioanelor, orientarea facilă a clienţilor prin imagini de mari dimensiuni postate deasupra rafturilor, dotarea tuturor magazinelor cu tehnologie modernă, confortul clienţilor în interior creat de sistemele de climatizare, calificarea personalului specializat- sunt câteva din atributele magazinelor companiei UNICARM.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unicarm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unicarm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unicarm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.