Direct la continutul paginii »

Postavaria Romana SRLRestaurantul EST ofera posibilitatea organizarii de:
» petreceri diverse
» aniversari
» receptii
» mese de protocol
» nunti
» botezuri
» cununii
» parastase, comemorari

Pachetul standard oferit de restaurant cuprinde 6 palete coloristice cu toate cele necesare organizarii unui eveniment festiv.

Restaurantul EST este mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale.

Restaurantul EST (clasificat de Ministerul Turismului la categoria 4 stele) este o constructie noua in stil modern, foarte elegant, cu specific romanesc si international ce dispune de 3 saloane, un separeu VIP si terasa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Postavaria Romana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Postavaria Romana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Postavaria Romana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.