Direct la continutul paginii »

Paine La Larisa SRLRegele meniului este cel mai aşteptat la petrecerea de nuntă. Are o alură atrăgătoare iar la prima vedere este un castel de bun gust, spectaculos, apetisant. O adevărată operă de artă care adună în acelaşi loc cascade ...

Ne-am gandit şi la cel mai important moment din viaţa ta. Din acest motiv îţi pregătim o colecţie spectaculoasă de torturi şi produse din categoria "dulce pentru nuntă".

Dorim permanent să te surprindem prin diversitate, calitate, inovaţie şi exigenţă şi îţi stăm la dispoziţie cu servicii care sunt marcate de aceste aspecte. 

Deservim prin intermediul unei reţele de distribuţie bine pusă la punct şi suntem deschişi către nou şi către orice tip de colaborare. Executăm orice tip de comenzi, servicii de catering, precum şi cereri speciale.

Cofetăria, patiseria şi brutăria Delicatese Larisa oferă produse de calitate şi sperăm ca şi dumneavoastră să vă număraţi printre cei ce le apreciază. Dacă nu, poate ar fi momentul să vă convingem de acest lucru. Vă oferim servicii de catering sau comenzi personalizate cu ingrediente naturale. 

Punem cuptoarele noastre în slujba ta şi îţi întâmpinăm nevoile cu pâine şi sare sau ... cu multe, multe alte bunătăţi proaspete! 

Ne place ceea ce facem şi dorim să producem bucurie clienţilor noştri. Instrumentul nostru este gustul şi folosim ca ingrediente dragostea şi pasiunea. 

Această bucurie devine completă când îmbrăcăm gustul în straie de sărbătoare pentru ca aspectul să fie în armonie cu senzaţia. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paine La Larisa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paine La Larisa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paine La Larisa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.131