Direct la continutul paginii »

Instant Ice SRLFabrica de gheata INSTANT ICE a fost infiintata in anul 2007 si este un serviciu de productie si distributie de cuburi de gheata alimentara ambalate.

Cuburile de gheata pura si cristalina sunt produse cu un modern sistem integrat de fabricatie, ambalare si stocare fiind rezultatul unui proces tehnologic complex ce se conformeaza standardelor HACCP. Gheata este testata regulat prin analize de laborator pentru a indeplini conditii stricte de calitate, igiena si siguranta alimentara.

Printre clientii nostrii se numara:

• Unitati de alimentatie publica: restaurante, cluburi, terase, hoteluri

• Distribuitori en-detail: supermarketuri, alimentari, distribuitori de bauturi (carora le furnizam atat gheata cat si congelatoare de diverse marimi pentru pastrarea si comercializarea ei)

• Firme organizatoare de evenimente si petreceri, firme de cateringContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Instant Ice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Instant Ice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Instant Ice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.898