Direct la continutul paginii »

Onix International Comimpex SRLCredem ca daruirea e cel mai important lucru atunci cand faci o paine. De ce? Pentru ca acea paine nu doar ca va hrani persoane sau va sta alaturi de mancaruri bune, ci va participa si la momente in familie, va fi asociata cu sentimentul revenirii acasa dupa o zi obositoare sau, din contra, cu energia de dimineata, gata pentru o noua zi.

Folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate, garantat! Respectam doar retete cu traditie, lasate din tata in fiu, repetate zeci si sute de ani in casute mici, cu pasiune si grija.

Chiar daca astazi tehnologia a schimbat putin lucrurile, ceea ce a ramas neschimbat este respectul nostru pentru ceea ce simbolizeaza painea, adica alimentul in jurul caruia se aduna familia. Si pentru ca punem pret pe familie, este evident ca punem pret si pe sanatatea dumneavoastra. numai ingrediente naturale, cu vitamine si minerale, pentru o viata sanatoasa si fericita. Insa pentru un aliment nutritiv si sanatos nu sunt necesare doar ingrediente de calitate, ci si folosirea corecta a lor, impreuna cu intretinerea utilajelor si a uneltelor folosite la fabricarea produselor de panificatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Onix International Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Onix International Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Onix International Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.728