Direct la continutul paginii »

Conserv Buftea SRLTraditia in prelucrarea si industrializarea conservelor din legume si fructe incepe din anul 1870, an in care este construita prima fabrica de conserve din Romania, pe domeniile Palatului Stirbey din Buftea. Astfel, Conserv Buftea are o experienta de peste un secol in arta conservelor.

Astazi, Conserv Buftea este o companie moderna, eficienta, cu dotari tehnologice conform normelor UE, cu personal calificat si specializat in industria alimentara.

Producem intr-un mediu de igiena, la un inalt nivel tehnologic, peste 70 de articole sub marca “Buftea”, marca de notorietate, detinuta de Conserv Buftea, dar si sub diverse marci proprii ale partenerilor nostrii.

Ne implicam direct, prin intermediul departamentului agricol, in tot ceea ce inseamna agricultura, sustinem si monitorizam impreuna cu fermieri de traditie diverse culturi de legume, astfel ca avem posibilitatea sa documentam istoricul unui produs si/sau localizam produsul in lantul alimentar, datorita unui sistem de trasabilitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conserv Buftea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conserv Buftea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conserv Buftea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.160