Direct la continutul paginii »

Diva SRLDiva este o societate comerciala cu raspundere limitata, neguvernamentala, apolitica si independenta, infintata in anul 1992 de catre Domnul ANATI YAKOOB, Director general.

Sediul firmei se afla in Piata Badea Cartan nr. 11-A Timisoara. La inceput producand o gama restransa de produse de panificatii si paine in judetul Timis. Ulterior domeniul de activitate s-a diversificat, astfel ca in momentul actual producem o mare diversitate de produse de panificatie, livrari de paine si alte produse, in Timisoara cat si in judetul Timis.


Pe langa domeniul de panificatie ne-am axat si pe produse de patiserie si produse zaharoase.

Firma mai are in activitate un magazin alimentar, situat in complexul studentesc si un Caffee Shop , aflat in Piata Badea Cartan.

Fabrica de paine DIVA cu un numar al angajatilor de 40 de persoane care lucreaza cu program neintrerupt; productia ajungand aproape la capacitatea maxima a cuptorului; 15000 de paini zilnic gata sa fie livrate clientilor de catre cele 9 masinii speciale care se ocupa cu distribuirea painii DIVA in Timisoara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diva SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Diva SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diva SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.991