Direct la continutul paginii »

Bonas Import Export SRLBrandul Bonas este unul dintre cele mai vechi pe piaţa clujeană a lactatelor. În anul 1991 se pune piatra de temelie a companiei, o companie care şi-a dedicat întreaga existenţă satisfacerii nevoilor clienţilor.

Ne place să credem că, de-a lungul timpului, am fost un fel de furnizor de sănătate pentru clujeni, produsele noastre având această caracteristică principală. Am pornit "timid", cu doar 200-400 de litri prelucraţi pe zi, dar ştiam că ne dorim mai mult. Aşa am ajuns la 5000 de litri pe zi, ca azi să ne putem lăuda cu 15.000 de litri, o fabrică la standarde europene şi cu o gamă variată de produse.

Fiind un brand ajuns la maturitate, am simţit nevoia unei împrospătări a imaginii. Astfel, brandul a trecut printr-un amplu proces de rebranding, ceea ce s-a concretizat printr-o nouă siglă şi un nou slogan, procesul continuând pe partea de comunicare de brand. Beneficiul principal al produselor noastre este prospeţimea şi de aceea am ales sloganul "Proaspat de bun".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bonas Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bonas Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bonas Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.451