Direct la continutul paginii »

Victoria SaFolosind tehnologie ce utilizeaza procesul MAXFOAM, S.C. Victoria S.A. produce o multitudine de tipuri de spuma poliuretanica cu aplicatii in toate sectoarele industriei de profil.
In plus, detinem utilaje ce dezvolta o viteza de taiere mare si precizie in executarea tuturor tipurilor de taieturi si forme de contur ale spumei poliuretanice.

Folosind numai materiale de foarte buna calitate si utilizand cunostinte tehnologice avansate, datorita experientei in domeniul a UNIFOAM GROUP, produsele noastre (saltele si spuma poliuretanica) asigura cel mai bun confort si calitate.

S.C. VICTORIA S.A. are o puternica traditie in inovatie si calitate. De aceea, in mod constant, adaptam liniile de productie in conformitate cu ultimele tendinte tehnice internationale, urmarind in permanenta cresterea calitatii si a vitezei de livrare a produselor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Victoria Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Victoria Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Victoria Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.