Direct la continutul paginii »

Dds Diagnostic SrlKiturile de electroforeză produse de noi, sunt prezente in laboratoarele clinice din Romania din anul 2003, după o perioadă de cercetare, testare şi avizare.

DDS DIAGNOSTIC este o companie privată, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul cercetării, producţiei şi comercializării reactivilor pentru laboratoarele clinice.

Suntem una dintre puţinele firme româneşti care au ca obiect de activitate cercetarea şi producţia în domeniul dispozitivelor medicale, fiind în acelaşi timp şi unicul producător român al kit-urilor de electroforeză pe gel de agaroză.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dds Diagnostic Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dds Diagnostic Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dds Diagnostic Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.