Direct la continutul paginii »

Vifab Prodcom Srl

Experienta ne recomanda! 17 ani in domeniul producerii unei game largi de produse chimice si materiale pentru constructii. Vifab Prodcom SRL, cu sediul in Slatioara- Olt, produce si comercializeaza o gama diversificata de produse chimice si materiale de constructie.

Traditie si calitate! Incepand cu anul 1991, Vifab Prodcom SRL a produs chit de geam de cea mai buna calitate, avand puncte de desfacere in aproape toata tara. Cele doua sortimente, respectiv alb si rosu, sunt potrivite oricarui tip de ferestre cu rama din lemn sau din metal. Fie ca va ocupati de constructia unei case, a sediului companiei dumneavoastra sau pur si simplu doriti sa va renovati apartamentul, Vifab va ofera materialele necesare: var, ciment, ciment negru, ipsos. In curand va vom pune la dispozitie o oferta mai complexa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vifab Prodcom Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vifab Prodcom Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vifab Prodcom Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.236