Direct la continutul paginii »

Amvic SrlIn vederea oferirii de produse si servicii la nivel occidental, s-au facut eforturi financiare sustinute pentru construirea spatiilor de productie, dotarea cu utilaje moderne, instruirea corespunzatoare a personalului, procurarea echipamentelor pentru instalare.

Suntem producatori de cofraje termoizolante pentru constructii, insa nu construim; aceasta activitate este in sarcina firmelor din domeniu.
Nu va putem da un pret final alcasei pentru ca sunt necunoscute: adincimea fundatiei data de studiul Geo, preturile din zona la beton, otel; lista cu ce tipuri-calitati de finisaje doriti, inclusiv calitatea instalatiilor, ce utilitati sunt pe teren, organizarea de santier, etc.

In dorinta promovarii pe piata romaneasca a unor produse noi, cu caracteristici deosebite fata de cele traditionale, firma AMVIC SRL si-a stabilit ca principal obiectiv de activitate producerea de cofraje termoizolante incorporate din polistiren expandat tip AMVIC, licenta Amvic System Canada.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amvic Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amvic Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amvic Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.004