Direct la continutul paginii »

Euroink Romania SrlProdusele firmei au preturi competitive ceea ce reprezinta un avantaj pe piata de desfacere pe care aceasta activeaza, in conditiile situatiei economice din prezent.

Euroink Romania si-a inceput activitatea cu doar 2 angajati, intr-un spatiu inchiriat din B-dul Biruintei, Bucuresti. In februarie 2005 societatea achizitioneaza o hala de productie si depozitare si un spatiu de birouri in Splaiul Unirii nr 162, Bucuresti unde isi desfasoara si in prezent activitatea avand o capacitate mare de productie.

S.C. EUROINK ROMANIA SRL are ca si domeniu de activitate, productia de cerneluri roto-flexografice si distributia de materii prime pentru producatorii de ambalaje din mase plastice si hartie.

Euroink Romania se adreseza producatorilor de mase plastice si hartie , comercializand si producand exclusiv materii prime si intermediare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euroink Romania Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euroink Romania Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euroink Romania Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.