Direct la continutul paginii »

Policolor SaIncepand cu luna august a anului in curs, Policolor lanseaza o noua sectiune de produse special destinata iubitorilor de tuning. Sectiunea este impatita in 3 game de produse: Klar Airbrush, Klar Tuning Line si Klar Fast Repair.
Echipa Policolor Automotive vine intampinarea cerintelor pietei pe partea de tuning cu produse de o inalta calitate, atat in vederea obtinerii unor culori speciale si efecte extreme cat si in realizarea retusurilor unor mici defecte la costuri minime.

A fi lider pe piata vopselelor auto din Romania inseamna: munca, pasiune si perseverenta pentru a satisface nevoile partenerilor si clientilor care au acordat un vot de incredere companiei noastre.
Pe baza studiilor si rezultatelor obtinute in urma cercetarilor de piata, specialistii din laboratoarele Policolor dezvolta produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate recunoscute la nivel european prin certificarea ISO 9001 : 2000.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Policolor Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Policolor Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Policolor Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.