Direct la continutul paginii »

Sinto Chim SrlProdusele SINTO sunt prezente atât în marile magazine din România (BRICOSTORE, BAUMAX, MS BRICOLAJE, AUCHAN, CARREFOUR) cât şi în alte reţelele locale de magazine de specialitate - auto, construcţii.

Compania continuă să se dezvolte şi să fabrice produse de calitate, în pas cu standardele actuale, scopul final fiind mulţumirea clienţilor.

Oferta noastră se bazează pe produsele dedicate pieţei de bricolaj şi întreţinere auto, precum şi pe produsele destinate curăţeniei şi întreţinerii casei.

În acest sens urmărim completarea gamei de produse existente, cu alte produse pe care nu le comercializăm încă sau alte produse care apar ca şi noutăţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sinto Chim Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sinto Chim Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sinto Chim Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.