Direct la continutul paginii »

Chimtech SrlFirma S.C. chimtech S.R.L. fabrică şi comercializează produse de curăţat pentru uz casnic şi pentru cosmetică auto.

S.C. chimtech S.R.L. cu sediul in Iaşi este o firmă de profil chimic infiinţată in anul 2003. Firma noastră promovează o politică de innoire continuă a gamei de produse pentru a satisface cat mai bine solicitările pietei.

Dorim să devenim un partener strategic pentru toţi colaboratorii nostri astfel încât împreună să oferim clienţilor un larg portofoliu de produse şi servicii de înaltă tehnologie şi calitate.

Acum gama de produse include si produse pentru cosmetică auto: spumă activă, carpet şampon automat pentru tapiserii, soluţie pentru parbrize, emulsie siliconică pentru borduri, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chimtech Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chimtech Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chimtech Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.329