Direct la continutul paginii »

Equator Group SrlEQUATOR Group îşi propune să devină unul dintre cei mai importanţi furnizori pe piaţa regională a izolaţiilor pentru construcţii.

Aducând un plus de confort prin produsele şi serviciile noastre, suntem într-un proces continuu de diversificare a gamei de produse comercializate, de adoptare a unor strategii de piaţă inovative şi de promovare a unor produse cu un raport calitate/preţ foarte competitiv.


Înfiinţată în 2005 în Targovişte, S.C. EQUATOR Group S.R.L. este o companie de sine stătătoare şi are ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea de plăci termoizolante din polistiren expandat ignifugat. Compania şi-a inceput activitatea de producţie în anul 2006 în fabrica situată în oraşul Răcari (judeţul Dâmboviţa).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Equator Group Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Equator Group Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Equator Group Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.