Direct la continutul paginii »

Remed Prodimpex SrlÎn prezent societatea efectuează cercetări în domeniul asimilării de biomateriale prin tehnologii neconvenţionale direcţionate în scopul refolosirii materialelor uzate şi a reducerii efectului de seră.

Activităţile sau extins treptat şi în alte domenii, în colaborare şi parteneriat cu institute de cercetarea de prestigiu din ţară, în special începând cu anul 2002, când au fost acceptate proiecte în programele de cercetare-dezvoltare VIASAN, INVENT, MATNANTEC, CCEX, BIOTEC, etc. care au fost finalizate prin introducerea pe piaţă a unor produse specifice.


Societatea noastră a fost înfiinţată în iunie 1995 cu scopul de a produce reactivi pentru laboratoarele clinice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Remed Prodimpex Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Remed Prodimpex Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Remed Prodimpex Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.274