Direct la continutul paginii »

Sedachim SrlFirma are 20 de salariati: operatori chimisti, mecanici, electricieni, contabili.

Clienti firmei sunt in general firme particulare care au ca obiectiv comertul en gros si en detail cu produse chimice pe intreg teritoriul tarii.

SC SEDACHIM SRL a fost infiintata in anul 1997 ca o afacere de familie, avand ca scop fabricarea produselor chimice de uz general.

Conducerea firmei este asigurata de personal cu studii superioare, profesionisti in domeniu, cu experienta in producerea lacurilor si vopselelor.

De-a lungul timpului activitatea de productie a fost diversificata prin fabricarea produselor peliculogene, astfel din anul 1998 se produc grunduri alchidice, email bronz aluminiu, din anul 1999 vopsele alchidice, iar in anul 2000 s-au fabricat vopsele lavabile pentru zugraveli.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sedachim Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sedachim Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sedachim Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.348