Direct la continutul paginii »

Juartext Product SrlSuntem producatori de detergenti lichizi profesionali pentru diferite utilizari: sapunuri lichide; dezinfectanti; vase: spalat manual si automat, degresanti; inox; cuptoare si aragazuri; intretinere: sanitara, sali de baie, pardoseli, parchet si mobila, geamuri, mochete si covoare, fose ; desfundare tevi, chiuvete; detergenti auto.

Societatea noastra, infiintata in anul 1995, este specializata in fabricarea si distribuirea produselor de IGIENA si INTRETINERE in domeniul colectiv.

Realizam in acelasi timp: fabricarea, ambalarea si etichetarea gamelor de produse pentru intretinere cu brand-ul societatilor care doresc sau sunt specializate in distributie.

Produse in Romania, cu materie prima din import, toate produsele noastre sunt elaborate conform celor mai inalte standarde, urmarindu-se : EFICACITATEA, ECONOMIA si SATISFACTIA CLIENTULUI.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Juartext Product Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Juartext Product Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Juartext Product Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.836