Direct la continutul paginii »

General Turbo SaGeneral Turbo poate asigura prin resurse proprii si in colaborare cu institutii specializate toata gama de servicii de proiectare in vederea satisfacerii cerintelor Proiectului. Activitatea de proiectare poate fi grupata astfel:

Proiectare Constructiva: in colaborare cu ICPET Bucuresti - Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Echipamente Termoenergetice - si TMS Viena (TurboMaschinen Service GmbH) atat pentru grupurile noi instalate cat si pentru cele supuse reabilitarilor in vederea cresterii puterii echipamentelor energetice.

Orientarea catre "piata externa" prin derularea de proiecte strategice, capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte si mentinerea pozitiei de lider pe piata interna. Alocarea resurselor in scopul satisfacerii cerintelor clientilor prin asigurarea de produse si servicii competitive, traduse prin calitate, livrare la termen, pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Turbo Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Turbo Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Turbo Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.