Direct la continutul paginii »

Sintrom Srl
Dorim sa promovam prin calitatea produselor noastre o “curatenie premium quality” care sa poarte marca Sintrom®.

Sintrom®  produce si ofera spre comercializare in gama HoReCA si retail, produse de curatat de calitate superioara: detergenti, sapun lichid, gel, spray, detartranti. Aceste produse acopera o plaja mare de utilizari pentru suprafete de lemn, gresie, faianta, sticla, inox etc.

Produsele marca Sintrom®  se remarca printr-un raport foarte convenabil pret / calitate si satisfac cele mai exigente teste de eficienta in utilizarea lor atat in plaja de produse HoReCa cat si in utilizarea lor in domeniul casnic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sintrom Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sintrom Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sintrom Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.682