Direct la continutul paginii »

Sarcom SrlProdusele STICKY si CORAL au ca trasaturi comune calitatea materiilor prime folosite (colaboram cu firme de prestigiu pentru aprovizionarea cu materii prime de calitate, printre care Dow Chemicals, Bayer, Kemira) si calitatea tehnologiei de fabricatie.

Sarcom srl este o societate cu capital privat integral romanesc infiintata in anul 1993, avand ca obiect de activitate fabricarea de lacuri si vopsele.

Avand 16 ani de experienta Sarcom srl produce sub marcile STICKY si CORAL o gama larga de produse: vopsele, grunduri, lacuri, diluanti, lavabile, adezivi, tencuieli decorative, coloranti.

Aici poti gasi vopsele lavabile, vopsele alchidice, tencuieli decorative, coloranti, lacuri si diluanti pentru lucrari in constructii si decoratiuni interioare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sarcom Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sarcom Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sarcom Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.190