Direct la continutul paginii »

Ramac Plast Srl
Politica noastra este:
"intelegerea si satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri"

Suntem specializati in constructia de matrite pentru injectie de mase plastice dar in acelasi timp si in procesul efectiv de injectie mase plastice tehnice si asamblarea lor.

Parcul nostru de masini de injectie, experienta in domeniul injectiei produselor tehnice, conditia tehnica excelenta a masinilor-unelte, sistemul informatic de gestiune logistica, productiva si calitativa cat si angajatii calificati fac posibil firmei noastre sa satisfaca in totalitate cerintele clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ramac Plast Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ramac Plast Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ramac Plast Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.323