Direct la continutul paginii »

Termar Prod Com SrlS.C. TERMAR PROD COM S.R.L. infiintata in anul 2004 este partenerul ideal pentru clientii ce pun accent pe calitate, profesionalism si experienta.

Avand o politica de personal flexibila si un management orientat catre client, precum si dezvoltarea unei retele de furnizori materiale mare, compania a putut aborda proiecte si investitii cu grad de dificultate si responsabilitate ridicat, demonstrandu-si in acest fel capabilitatea si castigand increderea beneficiarilor.

Pentru viitor se urmareste extinderea activitatilor in toata tara prin deschiderea de filiale locale care vor asigura dezvoltarea pe orizontala a companiei si posibilitatea de a aborda clienti noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Termar Prod Com Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Termar Prod Com Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Termar Prod Com Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.329