Direct la continutul paginii »

Eps Thermopor Srl



Unitatea de productie Thermopor produce polistiren expandat de diferite densităţi, pentru piaţa de construcţii şi pentru sistemul propriu de termoizolaţii CAPATECT, la calitate profesională.

Fabrica noastră este dotată cu o tehnologie modernă de obţinere a polistirenului expandat, având ca materie primă perle de polistiren. Produsele noastre sunt permanent testate pentru a corespunde standardelor de calitate pe care ni le impunem. Personalul Thermopor a fost instruit în firme specializate din Germania cu o vechime în domeniu de peste 35 de ani.

Datorită cererii tot mai mari de pe piaţa construcţiilor, în Iulie 2004, BENŢA GROUP a decis să îşi lărgească activitatea prin producerea şi distribuirea de polistiren expandat ignifugat, devenind în primavara lui 2005 membră a grupului DAW BENŢA România. Astfel, în prima jumătatea a lunii August 2004, au demarat lucrările pentru noua fabrică de polistiren expandat ignifugat din Sâncraiu de Mureş.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Eps Thermopor Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eps Thermopor Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eps Thermopor Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.405