Direct la continutul paginii »

Arpacor SaSC ARPACOR SA detine autorizatie de mediu conform reglementarilor in vigoare, iar din anul 2006 este autorizata pentru managementul calitatii conform SR EN ISO 9001/2001.

SC ARPACOR SA este din 1994 o companie cu capital integral privat. Firma s-a infiintat in 1955, ca intreprindere de stat, sub denumirea de Drum Nou-Bucov, avand ca profil de activitate producerea de articole tehnice din cauciuc. In anii ‘70 firma si-a diversificat activitatea, fabricand si produse chimice (chituri, vopsele, hidrosulfit etc.)

In prezent firma este o intreprindere mica, cu 35 de salariati, dispunand, pe langa personalul bine pregatit, si de echipamente tehnologice adecvate, laboratoare si un sector de intretinere. De la infiintare si pana in prezent, firma a cunoscut o crestere constanta a ciferi de afaceri, care se situeaza in momentul de fata in jurul a 500.000 EUR.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arpacor Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arpacor Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arpacor Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.693