Direct la continutul paginii »

Novacolor SrlIn afara de o gama variata de vopsele, ce pot fi folosite in orice domeniu, producem si lacuri, grunduri, emailuri, pardoseli, tencuieli, hidroizolatii, etc. Putem deci acoperi cele mai variate nevoi in domeniu.


Dupa cum se poate observa , producem una dintre cele mai variate game de vopsele din tara. Desi compania noastra nu este una foarte mare, diversitatea produselor este oarte ridicata. Aceasta inseamna ca probabil putem acoperi orice nevoie pe care dumneavoastra o aveti in acest domeniu al vopselelor. Trebuie doar sa sunati.


Producem Vopsele, Lacuri, Emailuri, Grunduri, Diluanti, Pardoseli, Tencuieli, Hidroizolatii si alte materiale peliculogene inca din anul 1999. Colectivul companiei noastre a fost implicat in producerea de vopsele si in crearea de noi retete de vopsele si lacuri inca din 1985Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novacolor Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novacolor Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novacolor Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.