Direct la continutul paginii »

Starchim SrlLa cerere pentru orice client, stabilim in mod gratuit, in laboratorul propriu proprietaţiile antigelului folosit in sistemul de răcire sau de incălzire (grad de uzură, temperatura de congelare, etc).

SC Stracim SRL este singura firmă din ţară, care asigură pe bază de precontract, preluarea antigelului uzat (deşeu periculos), asigurind depozitarea, reciclarea lichidului, evitind astfel grave intoxicări al mediului.

SC Starchim S.R.L este singură intreprindere din ţară care poseda de o tehnologie originală, certificată, pentru recuperarea, reciclarea şi regenerarea lichidului antigel uzat si deşeu deosebit de periculos, care nu este biodegradabilă cauzind probleme grave, ireversibile mediului inconjurator.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Starchim Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Starchim Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Starchim Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.603