Direct la continutul paginii »

Chimtitan SrlCHIMTITAN s-a diversificat de la an la an. Cercetarile efectuate in laboratoarele proprii si experimente in diverse conditii de exploatare, au condus la omologarea a noi tipuri de produse, cu caracteristici de protectie anticoroziva, cu rezistente la temperatura, cu rezistente la diversi agenti agresivi, acoperindu-se in acest fel sectoare de piata neexplorate in Romania.

CHIMTITAN fabrica produse foarte competitive, acordand foarte multa atentie tuturor fazelor procesului de productie, incepand cu alegerea materiilor prime de cea mai buna calitate, de la cei mai reputati furnizori din tara si strainatate si terminand cu testarea finala a produselor livrate, ceea ce a determinat mentinerea ei, incepand cu anul 1992, in topul firmelor mijlocii de profil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chimtitan Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chimtitan Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chimtitan Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.